Bohusracet

i stolt samarbete med

Hej!


Även i år har ni möjligheten att bespara er bryderiet med att laga mat ombord och samtidigt ge hela  seglingsupplevelsen en guldkant. Man ska äta bra under bohusracet och nu kan du med minimal insats i tid, kunskap och engagemang, äta både vettigt och gott!


Alla hänsyn har tagits till förutsättningarna under Bohusracet, från bleke till hög sjö, när vi utvecklat dessa rätter. De är därför energitäta, mättande och välsmakande på det genuina sättet.


Vår tillagningsmetod medför en smått genialisk produkt då tåliga tråg används. Dessa är perfekta att stuva, de tar minimalt med plats och formar sig efter omgivningen. I kyla håller sig maten perfekt i minst 6 veckor. (om inte alla portioner går åt under racet…)Länk till vår webbbutik


Tillagning:


Värm i micron på högsta effekt i tre minuter eller tills ett ihållande pip hörs. Tryck ej hål i plasten och vänta gärna i någon minut för att värmeutjämna innan du öppnar förpackningen. 


Värm i vattenbad (kastrull med sjudande vatten) i 15-20 minuter. Tryck ej hål på plasten nu heller. 


Leverans


Vi levererar er beställning från vår plats på tävlingsområdet. Uppge bara beställarens namn och visa betalningsbekräftelse. Det finns även möjlighet att komplettera, vi tar med oss lite extra. Om man önskar så kan man hämta sin beställning hos oss på Orustgatan 10 i Göteborg från måndag samma vecka.


Betalning


Efter beställningen är gjord betalar du antingen med swish, kort eller bankgiro. Därefter hanterar vi din order. 


OBS! Bohusracets tråg innehåller kompletta rätter! Den här videon visar en annan produkt. Det är vår normala som är anpassad för semestersegling då du själv kanske vill koka potatis eller dylikt och avsluta rätterna med lite kryddgrönt eller så.

 Copyright @ All Rights Reserved Majornas Matfabrik